Telescoopgeleiders van Onkenhout

Telescoopgeleiders in de transportmiddelen industrie, je staat er niet bij stil (…) maar de mogelijkheden zijn legio. Om dat in- en overzichtelijk te krijgen, hebben we een prachtige 3D animatie mogen maken voor Onkenhout!

Geleiders
3
Voertuigen
0
Totaaloplossing
0

Jouw expertise claimen

De telescoopgeleiders zijn breed toepasbaar maar uitermate geschikt voor de transportmiddelen industrie. We visualiseerden de expertise van Onkenhout voor deze branche, waarbij de omgeving en toepassingen van groot belang zijn. Uiteraard is de herkenbare huisstijl doorgevoerd tot in detail!

Script

Geen goed verhaal zonder een goed script. Voor een goede verhaallijn kun je op ons rekenen, dat mag je van ons verlangen als creatief communicatie bureau. De basis voor een animatie!

Modelleren

Aangeleverde (vaak technische) modellen maken we geschikt voor animatie en specifieke zaken modellleren we zelf. Algemene modellen, zoals snelwegen, voertuigen e.d. kopen we aan.

Animeren

Met een goed script en prachtige modellen gaan we animeren en komt jouw verhaal écht tot leven. Perfect voor op de website, in presentaties of content voor social media.

Animatie

Een 3D-animatie voor een specifieke sector geeft de kans om speciale toepassingen uit te leggen.

We laten op een visueel aantrekkelijke en duidelijke manier zien hoe de geleiders bijdragen aan optimale ruimtebenutting en efficiënte ontwerpen van uitschuifbare compartimenten of cabine-indelingen.

Naast goede ondersteuning bij verkoop en marketing, kunnen 3D-animaties uitstekend worden geïntegreerd in websites, social media en andere digitale platforms.

Kijk gerust hier voor nog meer werk voor Onkenhout!