Monsterlijke update

De website kreeg een duidelijk doel; de aandacht van zowel (potentiële) opdrachtgevers als getalenteerde kandidaten trekken. Met aansprekende content en visualisatie worden ze overtuigd de eerste stap te zetten richting een boeiende samenwerking!

Webpagina's
200
Diensten
0
Website
1

Doelgerichte website

De continue groei van Monsterscore verlangde een nieuwe website en die kreeg het! Van sitemap en wireframe tot aan technische bouw en responsive design zodat ze nu op elk scherm indruk maken. SEO kreeg natuurlijk volop de aandacht en de technische koppeling met Recruitee maakt het helemaal af!

Sitemap en wireframe

Zoveel content vereist structuur bij aanvang: de gebruikerservaring is key! Met een online wireframe creëerden we de eerste concepten voordat we de details van het ontwerp in gaan.

Vormgeving en opmaak

Voor een goede beeldvorming, werkten we de belangrijkste pagina's uit in Figma. Kleuren, iconen, illustraties, fotografie en teksten werden bepaald voordat we technisch gingen bouwen.

Technische bouw en overdracht

Het bouwen in WordPress, het testen en controleren is gestart! SEO wordt toegepast en gaat verder dan de juiste woordkeuzes. Na de overdracht kan de content prima zelf bijgehouden worden!