Style CNC Machines

Style CNC
Machines

Beste Anton en collega’s, van harte welkom op deze pagina!

Voor jullie gemak hebben we deze (tijdelijke) pagina online geplaatst. Naast de 3D explainer- en instructievideo’s, delen we graag enkele aanvullende mogelijkheden zoals; Sketchfab t.b.v. (online hotspots), 3D productfotografie en Avatars. We inspireren jullie graag:

Danieli Corus

Danieli Corus is gespecialiseerd in technologieën voor hoogovenprocessen en biedt een breed scala aan producten en diensten die gerelateerd zijn aan de productie van ruwijzer en staal. Het staat bekend om zijn inzet voor innovatie in de staalindustrie. 

Het paradepaardje – de Combination Valve – verlangt een sterke inhoudelijke introductie. Hoe fantastisch is 3d visualisatie dan?! Alle ‘verborgen’ USP’s kunnen worden getoond en uitgelegd, mét succes en resultaat, aldus Danieli Corus! 

Dalsem X-AIR

Dalsem Greenhouse Projects is een toonaangevende leverancier in de horticultuur, gespecialiseerd in de ontwikkeling van hoogwaardige tuinbouwkassen. Als aanvulling op hun expertise hebben ze de DALSEM X-AIR ontwikkeld, een innovatieve oplossing die technologie en datacontrole integreert voor een optimaal leefklimaat.

Met Sketchfab kunnen we 3D-modellen op een interactieve manier in jouw web omgeving integreren en tentoonstellen tijdens beurzen. Het platform ondersteunt ook het toevoegen van annotaties en hotspots om extra informatie aan 3D-modellen toe te voegen, wat handig kan zijn voor educatieve of presentatiedoeleinden. Ook interactief door STYLE 510 CNC draaibank heen gaan? Dat kan!

Contiweb CDN

De Contiweb oprolprinter CDN vergroot niet alleen de productiecapaciteit, maar verkort ook levertijden door het mogelijk te maken rollen te vervangen zonder het printproces te stoppen. 

De bestaande werktekeningen hebben wij vertaald naar strakke 3D visualisaties. Het product komt meer tot leven en wordt geschikt voor diverse communicatiekanalen. Hierdoor ontstaat een realistische weergave die de presentatie van het product naar een hoger niveau tilt.

2D / 3D Avatars

Welkom in de wereld van 2D/3D avatars, waar digitale creativiteit tot leven komt! Onze avatars geven een unieke twist aan interactie en brengen persoonlijkheid naar elke online ervaring. Of het nu gaat om het versterken van jouw merk, het toevoegen van een speels element aan communicatie, of zelfs het inzetten als een virtuele collega, ontdek de meerwaarde van onze avatars voor een herkenbare en veelzijdige digitale aanwezigheid. Een avatar is duurzaam inzetbaar!